De kandidaten van D66 voor de komende periode

  • Josien van Breda (1)

  • Hafid Boutahar (Fractievoorzitter)

  • Sietske Bunge (Raadslid)

  • Dick van Ginkel (Raadslid)

  • Freerk Andre de la Porte (Raadslid)

  • Angèle Welting (Buitengewoon Raadslid)

  • Arnoud van der Pol (7)

  • Jeroen van den Heuvel (Buitengewoon raadslid)

  • Michiel Daggert (9)

  • Yolanda Ledoux (10)

  • Elke Wisseborn (11)

  • Joachim Besseling (12)

  Josien van Breda (1)

  • "Vitale wijken met schone lucht en veilige fietsroutes"
  • "Alle kinderen gelijke kansen"

  Op de markt op zaterdag, in het bos achter de Krakelingweg, op de school van mijn kinderen, langs het hockeyveld of achter mijn laptop in één van de koffietentjes, zomaar wat plekken waar je mij kunt tegenkomen. Als gelukkige en actieve inwoner van Zeist wilde ik graag iets terugdoen. Daarom werd ik vier jaar geleden Raadslid. Een prachtige functie die je tot diep in de haarvaten van de samenleving brengt. En naar meer smaakt!

  Na de verkiezingen zal ik mij blijven inzetten voor vitale wijken, schone lucht en veilige fietsroutes. Een Zeist waar alle kinderen gelijke kansen krijgen op school, zodat ze al hun talenten kunnen ontwikkelen en vol zelfvertrouwen opgroeien. Verder vind ik het belangrijk dat alle inwoners zelf meebeslissen over dingen die ze belangrijk vinden of die ze raken. Dankzij mijn ervaring als Gemeenteraadslid, maar ook als SER-lid en directeur van FNV Zelfstandigen heb ik waardevolle bagage en een groot netwerk dat ik graag wil inzetten om Zeist nog beter te maken.

  Veertig jaar geleden ben ik geboren in Leeuwarden. Ik woon met mijn man en drie kinderen in het Lyceumkwartier en daarvoor in de Dichterswijk en Vollenhove.

  Lees meer

  Hier staan we als D66 voor!

  D66 wil dat iedereen in Zeist zich veilig en vrij voelt. Dit is een plek waar alle inwoners meetellen en meedoen. Een gemeente die vertrouwen uitstraalt en ideeën van inwoners omarmd en ondersteund. D66 staat voor Zeist waar iedereen gelijke kansen krijgt, of dat nu gaat om onderwijs, wonen, of zorg. D66 krijgt het voor elkaar! Stem daarom D66.

  Verkiezingsprogramma D66 Zeist 2018 - 2022

  "Goed Wonen, Goed Klimaat, Goed Onderwijs"

  Maak kennis met onze lijstduwers