Steun ons en help Nederland vooruit

Mijn naam is Angele Welting. Ruim 5 jaar woon ik samen met mijn man Paul en jongens Abe en Mees in Zeist. Een prachtige gemeente met volop mogelijkheden voor mijn kinderen om zich te ontplooien en te ontwikkelen.

Dit is niet vanzelfsprekend. In mijn vrije tijd begeleid ik een Syrisch gezin dat sinds 1,5 jaar in Nederland woont. Ik wil me inzetten voor een Zeist waar alle kinderen, ongeacht waar ze vandaan komen, kansen krijgen. Waar goed onderwijs voor iedereen toegankelijk is, de zorg dichtbij georganiseerd wordt voor onze inwoners, waar ieder betaalbaar kan wonen, waar we onze duurzame doelen verder gaan realiseren en waar we nog meer ruimte geven aan onze inwoners van Zeist om hun wijk of buurt in te richten zoals zij dat willen.

In mijn werk als manager Vereniging en Opleidingen bij het Landelijk Bureau zet ik mij in voor het versterken van onze D66 afdelingen in het land, zodat het sociaal-liberale geluid van D66 overal in het land gehoord wordt.

D66 heeft als motto dat zij kansen voor iedereen wil en dat zij het voor elkaar krijgt. D66 Zeist heeft dit afgelopen jaren ook laten zien. En we willen hiermee verder. Ik geloof in een Zeist die iedereen kansen biedt!