Steun ons en help Nederland vooruit

Ik ben een geboren Amersfoorter, maar woon sinds mijn huwelijk met Anne-Marie al ruim veertig jaar in Zeist. Begonnen op de Prinses Margrietlaan, en via Crosestein en Vollenhove naar de Korte Bergweg in Huis ter Heide (West), waar ik nu al vijfentwintig jaar woon.

Met destijds twee zoons die respectievelijk hockey en honkbal speelden, heb ik als honk- en softbalvoorzitter lang in het bestuur gezeten van Phoenix toen nog als omnivereniging bij het station Driebergen, waarbij de laatste grote stap was om de honkbaltak samen te brengen met Patria op de terreinen achter Het Slot. En ik ben acht jaar voorzitter geweest van de Raad van Toezicht van woningcorporatie Kombinatie, inmiddels Woongoed Zeist genaamd. Als organisatieadviseur en commissaris ben ik goed bekend met het openbaar bestuur en maatschappelijke organisaties zoals woningcorporaties en zorg- en welzijninstellingen. Over deze onderwerpen schrijf ik graag  op verschillende (digitale) podia als Binnenlands Bestuur en Management & Consulting.

Mijn ervaring is dat mensen veel meer zelf kunnen dan de politiek vaak denkt, en daar wil ik me graag voor inzetten.Maar waar de politieke zelf aan zet komt is dat er harder moet worden gewerkt een huisvesting voor groepen die in de knel zitten zoals starters, jonge gezinnen en vooral iedereen die wil huren. Daar zet ik mij graag voor in.