Steun ons en help Nederland vooruit

Op de markt op zaterdag, in het bos achter de Krakelingweg, op de school van mijn kinderen, langs het hockeyveld of achter mijn laptop in één van de koffietentjes, zomaar wat plekken waar je mij kunt tegenkomen. Als gelukkige en actieve inwoner van Zeist wilde ik graag iets terugdoen. Daarom werd ik vier jaar geleden Raadslid. Een prachtige functie die je tot diep in de haarvaten van de samenleving brengt. En naar meer smaakt!

Na de verkiezingen zal ik mij blijven inzetten voor vitale wijken, schone lucht en veilige fietsroutes. Een Zeist waar alle kinderen gelijke kansen krijgen op school, zodat ze al hun talenten kunnen ontwikkelen en vol zelfvertrouwen opgroeien. Verder vind ik het belangrijk dat alle inwoners zelf meebeslissen over dingen die ze belangrijk vinden of die ze raken. Dankzij mijn ervaring als Gemeenteraadslid, maar ook als SER-lid en directeur van FNV Zelfstandigen heb ik waardevolle bagage en een groot netwerk dat ik graag wil inzetten om Zeist nog beter te maken.

Veertig jaar geleden ben ik geboren in Leeuwarden. Ik woon met mijn man en drie kinderen in het Lyceumkwartier en daarvoor in de Dichterswijk en Vollenhove.