Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Jongerendebat 2018

Dinsdag 23 januari 2018 in Zeist

In het debat komen drie stellingen over verschillende onderwerpen aan bod, per stelling kunnen vervolgens drie partijen en een afgevaardigde van de jongerenraad hun mening pitchen. Er zijn dus vier pitches per stelling in totaal. ...

In het debat komen drie stellingen over verschillende onderwerpen aan bod, per stelling kunnen vervolgens drie partijen en een afgevaardigde van de jongerenraad hun mening pitchen. Er zijn dus vier pitches per stelling in totaal. Elke pitch mag maximaal twee minuten duren. Daarna volgt een open debat waarin gediscussieerd kan worden, hieraan doen alle partijen mee. Op deze manier komt elke partij aan de beurt. De stellingen zullen bij de verschillende partijen passen zodat u er echt iets mee kan. We zijn trots om hier te mogen vermelden dat het debat geleid zal worden door de burgemeester van Zeist, Koos Janssen. 

De stellingen zullen ruim voorafgaand bekend zijn, maar het debat zelf is op 23 januari 2018. Om 15:00 beginnen we, er is dan een uur de tijd om in groepjes uiteen te gaan om de pitches voor te bereiden. Om 16:00 gaan we dan officieel van start. Voor het debat zal ook publiek worden uitgenodigd, waaronder stemgerechtigden, de collegeleden, ouders, media en ten slotte de leerlingen van de scholen van Zeist. De leerlingen zijn een zeer belangrijke doelgroep voor de toekomst.

23 januari

15:00

Gemeentehuis Zeist