Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 18 maart 2021

Een bijzondere (online) campagneperiode, dank aan alle vrijwilligers!

De afgelopen maanden heeft de Communicatie- en Campagne Club van D66 Zeist, afgekort de ComCamClub,  hard gewerkt om de campagne vorm te geven. Onder leiding van Indra te Ronde werd tweewekelijks online overlegd over nieuwe activiteiten om D66 en Sigrid Kaag onder de aandacht te brengen van de inwoners van Zeist. Den Dolder, Austerlitz, Bosch en Duin en Den Dolder.

Veiling tijdens de nieuwjaarsreceptie

De aftrap van de campagne werd eigenlijk gegeven tijdens de nieuwjaarsreceptie op 10 januari jl. Onder leiding van Dick van Ginkel werd meer dan duizend euro opgehaald om in de week voor de verkiezingen campagneborden te plaatsen in Zeist en omstreken. Er werd geboden op onder andere etentjes met raadsleden, een middagje mountainbiken, een dagje klussen met Jeroen en huis-warmte-scans. Een aantal producten en diensten moeten helaas corona technisch nog even uitgesteld worden, maar zodra we weer mogen….

Ontmoeting met Sigrid Kaag

Hoogtepunt was uiteraard het bezoek van Sigrid aan Zeist op woensdag 16 februari jl. We spraken een uur met haar over ‘gelijke kansen voor jong en oud’. Met Angèle Welting als gespreksleider woonden meer dan 60 mensen de meeting bij. Nog eens 15 mensen keken mee via de livestream op YouTube.

Lees hier het verslag van de bijeenkomst met Sigrid Kaag

D66 Sigrid Kaag.
Foto: Jeroen Mooijman

 

 

Flyeren

Van het landelijk bureau ontvingen we in drie rondes flyers om te verspreiden in de gemeente Zeist. Onder strenge voorwaarden: anderhalve meter aanhouden. alleen in een brievenbus stoppen (niet uitdelen op straat), en dan ook nog alleen in brievenbussen die geen NEE/JA of NEE/NEE sticker hebben. Met een groep van 18 vrijwilligers hebben we in drie maanden tijd bijna 12.500 flyers verspreid. Complimenten en dank aan Evelien, Dick, Hafid, Victor, Freerk, Heleen, Fleur, Angèle, Michel, John, Michiel, Philippine, Marion, Rob, Sander, Jeroen, Sietske en Hylke. We hebben heel wat kilometers in de benen!