Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 6 november 2019

Angele Welting stopt als buitengewoon raadslid

In verband met haar nieuwe baan als directeur van het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland stopt Angele Welting als buitengewoon raadslid bij de fractie van D66 Zeist.
“Mijn werk laat zich steeds lastiger combineren met het werk voor de gemeenteraad van Zeist. Daarom heb ik besloten eind 2019 te stoppen als buitengewoon raadslid. Daarmee eindigt ook mijn rol als raadsrapporteur RDWI. Ik heb de samenwerking met mijn eigen fractie, de andere fracties van de gemeenteraad, mijn mede raadsrapporteur en ook de ambtenaren van de gemeente Zeist altijd als zeer prettig ervaren. Ondanks de politieke verschillen is de sterke betrokkenheid bij onze mooie gemeente dat wat ons bindt.”
Samen met de fractie van D66 Zeist wordt komende tijd gekeken wie de plek van Angele kan invullen. Op dinsdag 10 december 2019 zal Angele officieel afscheid nemen in de raad van Zeist. Wij danken Angele hartelijk voor haar tomeloze inzet en het vele werk wat ze verzet heeft.