Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 10 september 2019

D66 doet weer mee aan World Cleanup Day op 21 september

21 september is het weer World Cleanup Day, dan gaan we van 12 -14 uur Zeist weer een stukje schoner maken.

Na het succes van vorig jaar in Zeist (bijna 100 man, ruim 180 kg en meer dan 3000 peuken) richt de organisatie zich dit jaar vooral op de fietsroutes van scholieren en uitgaanspubliek, de doorgaande wegen dus (Arnhemse Bovenweg, Koelaan, Utrechtseweg, Driebergseweg, Woudenbergseweg etc). Blikjes, flesjes, chipszakken, verpakkingen van lunches en koffiebekers, CO2 patronen: er ligt genoeg!

Het team van D66 meldt zich om 12:00 uur bij het gemeentehuis en gaat van 12 tot 14 met zoveel mogelijk mensen aan de slag! De organisatie zorgt voor grijpers, vuilniszakken, veiligheidshesjes en handschoenen.

Meedoen? Laat het even weten aan Heleen Hupkens