Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 14 mei 2019

15 mei: Denk en handel internationaal

Het is een van de vijf richtingwijzers van D66. Maar wat houdt dit nu precies in? Hoe vertaal je dit in politiek-maatschappelijke zin. En wat betekent het persoonlijk voor jou? Een mooi thema aan de vooravond van de Europese verkiezingen. We hebben Ad van Vugt van de Mr Van Mierlo Stichting bereid gevonden om de richtingwijzer  ‘Denk en handel internationaal’ te introduceren, waarna we politiek vertegenwoordigers gaan bevragen op de wijze waarop zij dit in hun denken en handelen meenemen.

Kom je ook? De toegang is gratis. Neem gerust een vriend(in) mee, Introducees zijn van harte welkom. Na afloop praten we graag even na onder het genot van een drankje en een hapje.

Datum: woensdag 15 mei
Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 met koffie/thee)
Locatie: Trouwzaal Gemeentehuis Zeist