Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 9 december 2018

Europees verkiezingsprogramma beschikbaar

In Europa maken we de toekomst. Dat is de boodschap van het verkiezingsprogramma van D66 voor de aankomende Europese verkiezingen van 23 mei 2019. Op zaterdag 8 december is het concept-verkiezingsprogramma  gepubliceerd.

Het conceptverkiezingsprogramma is tot stand gekomen met input van de vertegenwoordigers in Brussel en Den Haag, afdelingen en 66 leden die na loting een eerste versie beoordeelden.

Tijdens bijeenkomsten in Den Haag (zojuist)Zwolle (9 december) en Eindhoven (13 december) presenteert de programmacommissie het programma. Het programma wordt uitgebreid besproken en vastgesteld tijdens het congres op zondag 10 maart. Vooraf kun je amendementen indienen op de programmatekst.