Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 15 november 2018

Veilig fietsen, meld uw knelpunten

D66 Zeist wil de veiligheid van fietsers in Zeist verbeteren en heeft een website gelanceerd waar Zeistenaren kansen en knelpunten kunnen aandragen. Die weten immers het beste waar de mogelijkheden liggen tot verbetering. Help mee en ga naar www.fietseninzeist.nl.

Het initiatief van D66 werd gelanceerd tijdens de begrotingsbehandeling op 13 november jl. Door de aangedragen knelpunten met prioriteit op te gaan lossen, wil D66 van de fiets het meest aantrekkelijke vervoersmiddel voor verkeer binnen Zeist en haar omliggende kernen maken.

“De fiets is het snelste en meest praktische vervoermiddel binnen de stad”, stelt D66-fractievoorzitter Hafid Boutahar. “In en rond Zeist zijn er veel plekken waar het veiliger kan en veiliger moet. Ook zetten we, samen met onze D66-fractie in de provincie Utrecht, in op snelle fietsroutes zodat de fiets echt het alternatief wordt voor de auto. Wat ons betreft krijgt, waar mogelijk de fiets letterlijk voorrang!”

Op de website zijn al diverse knelpunten aangedragen, waaronder de oversteekplaatsen Panweg – Schaerweijdelaan en Lageweg – Slot Zeist.
Helpt u mee?

 

Meer actuele berichten