Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 28 maart 2018

Josien van Breda keert niet terug als raadslid voor D66

Josien van Breda heeft besloten niet terug te keren in de gemeenteraad. “We danken Josien voor haar inzet en enthousiasme voor onze partij. We gaan haar missen, maar respecteren haar keuze,” zegt afdelingsvoorzitter Victor Vliegenthart.  

Josien van Breda zegt: “Ondanks dat D66 Zeist een tik heeft gehad en met een kleinere fractie terugkomt in de raad van Zeist, ben ik enorm trots op de campagne die wij hebben gevoerd en blij met onze vier zetels. Met vier zetels doen we er toe in de raad en kunnen we het verschil maken vanuit onze positie in het midden. Kijkend naar het enthousiaste team dat klaar staat, heb ik besloten hen een frisse start te gunnen en zelf niet terug te keren in de raad. Ik wens hen veel succes. Zelf blijf ik betrokken bij mijn partij”.

Van Breda kijkt trots terug

Van Breda trad in 2014 toe tot de gemeenteraad van Zeist. Van Breda: “Als raadslid leer je de gemeente op een totaal andere manier kennen. Je komt in de haarvaten van je eigen woonplaats en kunt zo het verschil maken. Het raadswerk is concreet en afwisselend. Zo ben ik bijvoorbeeld bezig geweest met de nieuwe buitensportaccommodaties, para-commerciële verordening, parkeerbeleid en de komst van het crematorium. Het meest trots ben ik op het resultaat dat drieduizend woningen zijn verduurzaamd. Het was een eer om de inwoners van Zeist te vertegenwoordigen in de gemeenteraad en mijn team als fractievoorzitter en lijsttrekker door de campagne heen te leiden.” Vliegenthart: “Josien kan trots zijn op alles wat zij voor de gemeente en partij heeft gedaan.”

 

******************************

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Victor Vliegenthart per e-mail voorzitter@d66zeist.nl.